top of page

Standaard  PAKKETTEN

-  EENVOUDIG BESTELLEN  -

PAKKETTEN BESTELLEN IN 2024

 

Vanaf eind augustus 2024 kunt u hier onze nieuwe standaard pakketten bekijken en bestellen.

U kunt het pakketnummer met het gewenste aantal mailen naar info@kerstpakkettendemekkerstee.nl.

Wij sturen u vervolgens een bevestiging van de geplaatste order met eventueeel aanvullende afspraken.

Het samenstellen van uw eigen pakketten kan vanaf 20 pakketten (tot datum nog niet bekend),

daarna verkopen wij uitsluitend standaardpakketten zolang de voorraad strekt.

(GEADRESSEERDE) BEZORGING

 

Uw pakketten worden bezorgd conform de gemaakte afspraken. Kerstpakketten De Mèkkerstee werkt samen met een gerenommeerd vervoersbedrijf met landelijke dekking. Daarnaast kunnen wij uw pakketten ook geadresseerd bezorgen op de door u aangeleverde adressen. Hiervoor werken wij reeds jaren met een vervoerder die zicht heeft gespecialiseerd in het geadresseerd bezorgen binnen Nederland (BeNeLux), waarbij het pakket gegarandeerd netjes wordt afgeleverd, zoals u het heeft besteld en wij het hebben ingepakt. Ook kunnen wij zorgdragen voor geadresseerde bezorging binnen Europa. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de standaardpakketten van 2023

ONZE KLEINE LETTERS

 

Alle prijzen zijn excl. BTW en inclusief verpakking en inpakkosten. Voor alle pakketprijzen geldt incl. bezorging op één locatie in Nederland bij een minimale (gemengde) afname van 35 pakketten. Als u minder dan 35 pakketten wilt bestellen is dat geen probleem, wij vragen echter in dat geval een bijdrage van u van EUR 35,00 in de vervoerskosten. naast de standaardpakketten uit deze brochure is vrije samenstelling mogelijk vanaf 20 pakketten.

Indien een artikel is uitverkocht, behouden wij ons het recht voor dit artikel te vervangen door een minimaal gelijk artikel. Wij bieden u de mogelijkheid een wenskaart of eigen artikel mee te laten verpakken tegen een geringe vergoeding. om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u tijdig te bestellen.

Prijswijzigingen, tekst-, zet- en drukfouten voorbehouden

Wij hopen u dit jaar (opnieuw) als klant te mogen begroeten!

bottom of page