top of page

Onze MEERWAARDE

Kerstpakketten de Mekkerstee

-  PAKKETTEN MET MEERWAARDE   -

Veel klanten komen ieder jaar terug, omdat ze opnieuw een onderscheidend pakket zelf willen samenstellen. U kiest de artikelen die in úw pakket passen. Wij zoeken ieder jaar voor u naar originele producten, waarmee u uw waardering naar uw relaties of medewerkers zichtbaar kunt maken.

 

Dat is onze kracht! Daardoor mogen wij veel klanten ieder jaar opnieuw begroeten als klant. Wij helpen u graag met het selecteren van uw pakket, zodat ú het compliment ontvangt van uw relaties of medewerkers en wij een tevreden klant hebben. Dan zien wij ú toch ook weer terug?

 

Daarnaast kunt u het onderscheidende karakter van het pakket ook zoeken in de toevoeging van een product dat gepersonaliseerd wordt met het logo van het bedrijf of de naam van de medewerker.

IN ONZE SHOWROOM

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, welke jaarlijks vanaf juni weer bruist van ideeën en nieuwe thema’s voor de themapakketten. Wij geloven dat het nemen van de moeite voor het geven van een origineel pakket, wordt gewaardeerd. Een blijk van waardering zegt meer dan duizend woorden.

 

Wilt ú een origineel pakket weggeven, dan wordt u hierbij van harte uitgenodigd om in de showroom uw pakket geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo bent u in de gelegenheid een onderscheidend pakket aan uw medewerkers en relaties te schenken. Bel ons voor een afspraak, zodat wij alle tijd hebben om u te helpen met het selecteren van uw pakket.

OP ONZE WEBSITE

Kiest u voor gemak dan treft u op onze vernieuwde website geselecteerde standaardpakketten in diverse onderscheidende thema’s en prijsklassen. Verrassend, praktisch en origineel! 

ONLINE-KEUZEGESCHENK

Met EenKadovoorJou.nl bieden wij u een geheel verzorgt concept om uw medewerkers online een geschenk te laten kiezen. Wij bieden een assortiment aan dat jaarlijks wisselt, om bij het gebruik van meerdere jaren op rij, toch de medewerkers te blijven verrassen. Daarnaast nemen wij u graag al het werk uit handen. Benieuwd naar hoe EenKadovoorJou.nl werkt, klik hier 

bottom of page