top of page

Einde JAARS

- & THEMAPAKKETTEN   -

Pakketten.png
IN ONZE SHOWROOM

U bent eind zomer 2024 weer van harte welkom in onze nieuwe showroom, welke weer bruist van ideeën en nieuwe thema’s voor de themapakketten. Wij geloven dat het nemen van de moeite voor het geven van een origineel pakket, wordt gewaardeerd. Een blijk van waardering zegt meer dan duizend woorden.

Wilt ú een origineel pakket weggeven, dan wordt u hierbij van harte uitgenodigd om in de showroom uw pakket geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo bent u in de gelegenheid een onderscheidend pakket aan uw medewerkers en relaties te schenken. Bel ons voor een afspraak, zodat wij alle tijd hebben om u te helpen met het selecteren van uw pakket.

OP ONZE WEBSITE

Kiest u voor gemak dan treft u op onze website een aantal geselecteerde standaardpakketten in diverse onderscheidende thema’s en prijsklassen. Verrassend, praktisch en origineel! 

 

ONLINE-KEUZEGESCHENK

Met EenKadovoorJou.nl bieden wij u een geheel verzorgt concept om uw medewerkers online een geschenk te laten kiezen. Wij bieden een assortiment aan dat jaarlijks wisselt, om bij het gebruik van meerdere jaren op rij, toch de medewerkers te blijven verrassen. Daarnaast nemen wij u graag al het werk uit handen. Benieuwd naar hoe EenKadovoorJou.nl werkt, klik hier

-  TOT BINNENKORT  -

bottom of page